Блатечки и Кръстанов снимат с ученици

Спектакълът “Възвишение” се рекламира с клипове от тийнейджъри

Асен Блатечки, Бойко Кръстанов и актьорите от спектакъла “Възвишение” ще се оставят в ръцете на ученици за заснемането на рекламен клип на представлението. Нестандартната акция ще се проведе на 20 юни от 12 до 14 часа. Единственото условие за участие е желаещите да се запишат за участие до 19 юни на имейл dtpdtp.bg.
Всички записали се ще бъдат допуснати до репетициите на хитовото представление по романа на Милен Русков, за да заснемат своето клипче с помощта на камера, фотоапарат или мобилен телефон, който с каквото разполага. Задължителен елемент във всички клипчета ще бъдат рекламните надписи.


Готовите клипове кандидат-режисьорите ще изпращат на имейла на Драмата или на електронен носител до 28 юни.
Ако сте ученици и студенти над 16 години и искате да работите с любимите си актьори Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Ивайло Христов, Красимир Леферов, Петър Тосков и Христо Пъдев и с режисьора Иван Добчев, заповядайте, канят от Драмата.


Финалистите, определени от комисия, ще бъдат качени във Фейсбук страницата на театъра facebook.com/dtplovdiv. Ще бъдат отличени два клипа ­ за оригинален творчески подход и за най-широк отзвук в социалната мрежа.


“Възвишение” ще бъде едно от най-интересните заглавия в афиша на Драматичен театър Пловдив през новия сезон. Премиерата е на откриването на Есенния театрален фестивал “Сцена на кръстопът” и се очаква с интерес от публиката под тепетата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?