Раздадоха зъболекарските Оскари: Д-р Спаска Фезова с голямата награда

Д-р Спаска Фезова от Благоевград спечели голямата награда в четвъртото издание на конкурса “Мениджър на дентална практика” - статуетката “Творецът”, която е дело на зъболекаря д-р Ради Венков. Това е и най-престижното отличие в националната надпревара, организирана от Асоциацията на денталните мениджъри в България, в. “Стоматологичен свят” и Асоциацията на денталните дилъри.

По традиция официалната церемония по награждаването се състоя във Виенския павилион на Панаира в рамките на Международната изложба “Медикус, Денто, Галения”. Над 160 представители на елита на денталното съсловие у нас, както и на много гости, се събраха на 19 октомври 2012 г. вечерта, за да чуят имената на победителите. Целта на конкурса е да отличи дентални клиники и кабинети, които създават комфорт и нова лечебна среда за пациента.

В четвъртото издание на българските зъболекарски Оскари бе включена и една нова категория - за “Екипен дентален мениджмънт”. Същността й е да определя всяка година по съответните критерии най-добре работещия екип между зъболекар и зъботехник в България.

Наградата “Мениджър на дентален кабинет” бе присъдена на д-р Ели Бацелова от Пловдив. Д-р София Буджева от Бургас пък получи отличието “Мениджър на дентална клиника”. Бяха раздадени и наградите “Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души”, “Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души”, “Българска зъботехническа лаборатория с европейски измерения и технологии”, както и много допълнителни грамоти и отличия. За първи път от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България бе връчен призът “Ключ към успеха”. Негов носител стана д-р Михаил Далемски от София.

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
 Бачо КироНагласена работа, никакъв конкурс няма.

Бачо КироНагласена работа, никакъв конкурс няма.

23.10.2012 | 06:38

Нагласена работа, никакъв конкурс няма.

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?