Как да си приготвим: Паниран зелен фасул
- 04:30, 13.01.2020
- 6869
- 0
Необходими продукти: зелен фасул - 500 г (дълъг), чесън - 5-6 скилидки, брашно - 1/2 ч.ч., галета - 1/2 ч.ч., яйца - 2-3 бр., сол, черен пипер, копър, олио - за пържене.
Начин на приготвяне: Зеленият фасул се измива, изчиства и се реже на половина, след което се попарва във вряща и подсолена вода, докато омекне. Отцежда се. Смесвате брашното, галетата, солта и черния пипер. Когато са готови бобчетата, потапяте първо в яйце и после го овалвате в сухата смес, след което пържите до златисто. Когато панираният зелен фасул е готов, изстисквате чесън, нарязвате копър и поръсвате.
Коментари
Отговор на коментара написан от Премахни
0 коментара