Театърът на Джеки Чан гастролира днес в зала "Сила"

11 майстора на древното бойно изкуство Кунг Фу ще ви пренесат в един необикновен свят, далеч от човешките възможности. Там, където силата на духа управлява физическото тяло. Ще бъдете изумени от свръхчовешки акробатични елементи, невероятни декори и концептуални визуализации.

“11 ВОЙНА” разказва завладяваща история за красивото и прецизно изкуство - Кунг Фу. Благодарение на дългогодишни практики и запазени от векове традиции, артистите демонстрират нереално развитие на физическото тяло и духовната култивация. Ориенталската философия, мъдростта на дзен будизма, изкуството на естетиката на кунг - фу и абсолютен контрол на вътрешната енергия са ключовите елементи, които помагат на артистите да демонстрират свръхчовешки възможности.

Когато световно известният китайският актьор, режисьор, продуцент и сценарист Джеки Чан вижда уменията на Кунг Фу майсторите, задействани в спектакъла, решава да направи театър и да създаде потресаваща симбиоза от театър и древното бойно изкуство.

Джеки Чан е отличен със звезда на Алеята на славата в Холивуд и е известен специалист по бойни изкуства, прочут с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70-те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма.

Невероятната постановка е разделена на 6 части, които разказват завладяващи истории на Кунг Фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

 

Очакваме ви на 5 Декември от 19:00 часа.


Билети можете да намерите в мрежата на Eventim: тук както и на място в Комплекс С.И.2Л.А.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?