Руски шампионки играят "Лебедово езеро" на кънки

„Лебедово езеро" се завръща у нас с хореография върху лед в изпълнение на световноизвестния руски Държавен балет на Санкт Петербург върху лед. Пловдивчани и гости на града ще имат възможността да се насладят на две представления на 30 ноември - от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов".

Руските олимпийски шампионки по фигурно пързаляне в ролите си на грациозни лебеди ще танцуват на сцената, която ще се преобрази в заледено езеро. Магията на движенията им ще се допълва от музиката на Пьотр Илич Чайковски.

Момичетата от руския „Балет на лед" досега са гостували в Европейската столица на културата с „Лешникотрошачката", „Ромео и Жулиета" и „Спящата красавица" и всичките им участия са били обречени на абсолютен успех, тъй като билетите за представленията се разпродават седмици преди обявената дата.    

Сред виртуозните ледени балетисти се открояват европейските и олимпийските шампиони Олег Протопопов и Людмила Белоусова. Те ще дойдат в България заедно с още 20 от най-популярните състезатели на Русия, известни още като „Руските господари на спорта". Грандиозното им шоу обещава да покаже сложни акробатични фигури, автентични костюми и пищна хореография.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?