Крушарски изригна предколедно за дърводелците, Езе, Георги Илиев и...

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски наруши мълчанието си и предколедно разкри доста любопитни факти: "Стига с тези финанси, Локомотив играе без пари. Моят джоб е тънък. При нас бюджетът е ясен. Стига сме говорили във футбола само за пари. При нас нещата са реални. Всеки си получава това, което дава. Не виждам един играч да струва, колкото един от Втора лига на Италия, Испания, а и от Аржентина", започна той.

"Нашето ниво се вдигна в мачовете от евротурнирите. Един отбор израства в мачовете. По-доброто нещо е да има мачове. Целта е да имаме повече срещи. Битките в Европа дадоха резултат за израстването на отбора. Не знам дали сте правили статистика за головете на Локомотив, както и кой не е вкарал за тима. Аз не съм вкарал, защото не съм играл. Нямаме голмайстор. От нашите момчета и защитниците бележат. Алмейда има 4 гола от 10 мача. Езе има голове. Луков няма, но сега ще му дам да бие дузпа, за да влезе в тази класация. Дано да е срещу Левски, защото там ще ми е най-приятно. Ще играем мъжки срещу тях", добави още Крушарски.
 

"Има желание към двама футболисти, но ще мислим. Георги Илиев е категоричен, че си тръгва. Димитър Илиев има договор за още три години. Той подписа нов договор преди два месеца. Иска да си остане в Пловдив, не иска да ходи никъде. Той каза, че не иска да ходи никъде. Ще има двама или трима нови. Ще има играч на мястото на Георги Илиев, ще има нападател и ще има нов играч на мястото на Езе, но не дърводелец, а Езе", коментира силният човек в Локомотив.

"Ще дишаме във врата на Лудогорец до края. Разликата не е много", завърши Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?