Заформя се скандал: Миньор скочиха на Крушарски

Ръководството на Миньор реагира остро срещу президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. След съботния мач Рилски спортист - Миньор (0:1) в Самоков Крушарски слезе на терена, след като лумпени от гостуващата агитка запалиха треви на стадион Искър. 62-годишният бизнесмен размени няколко реплики с треньора на винкелите Юри Васев. По този повод от граовския клуб разпостраниха следната декларация:

 
"Учудени и безкрайно разочаровани сме от поведението на Христо Крушарски по време на гостуването на отбора ни в Самоков. През целия мач въпросната особа не спря да псува футболистите ни и да подстрекава местната публика от последния ред на централната трибуна, където бе в компанията на Чавдар Цветков и Георги Иванов-Гонзо. На всичко отгоре след последния сигнал въпросният господин, придружен от дебел бодигард, слезе на терена да търси обяснения от старши треньора Юрий Васев за това, че отборът му е спечелил. Ние, ръководството на Миньор питаме в качеството си на какъв Крушарски дерибейства по време на футболна среща, към която клубът му Локомотив (Пловдив) няма отношение. От медиите научихме, че Крушарски щял да направи така, че Миньор да не е първи. Ами нека въпросният "футболен специалист" ни каже, кое място ни е отредил, за да знаем и да не му разваляме пасианса", заявиха ръководството на пернишкия клуб.

От Миньор призовават етичната комисия на БФС да се самосезира и да разгледа скандалното поведение на самозабравилия се Крушарски.

"За поредна година в Самоков демонстрират нежелание да осигурят нормални условия за спокойното протичане на футболен мач. Ние, като ръководство на футболен клуб Миньор, предприехме необходимите мерки и чрез ОДМВР - Перник, уведомихме полицията в Самоков за предстоящото пътуване на наши привърженици. Час преди срещата бяха информирани, както дежурният делегат, домакините, така и отговорникът от охранителната фирма за приблизителния брой наши фенове. Хората от Рилски спортист, като организатори на спортната проява, бяха длъжни да вземат адекватни мерки за нормалното протичане на двубоя", категорични са от Миньор.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Stoyan Kotupov

Stoyan Kotupov

30.09.2019 | 18:23

Да го тура и на минюр и на самоком браво на крушарски и само Локо 1926 Л&N brother forever

Отговори
4 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?