Ако сте в Пловдив, отидете на моноспектакъл

Акустична версия на живо

Акустична версия (Антони Дончев ​- пиано; Христо Йоцов - барабани; Борис Таслев - контрабас) е една от истинските емблеми на класния български джаз вече повече от 30 години. Днес пловдивските меломани ще могат да се насладят на живото им изпълнение на сцената на Bee Bop Café. Стартът е точно в 21:00 часа.

 

Амфитеатърът "О" - сцена и споделена пейка

Миниатюрен 6-метров амфитеатър ще се появи в Пловдив още днес. Проектът носи името ​"О" и е художествена част от програма на ЕСК. Той ще остане достъпен за пловдивчани в парк "Рибница" на булевард "Дунав". Конструкцията е изградена основно от дърво, но също и въжени елементи. Обхваща пространство с диаметър 6 метра, в центъра на което се намира миниатюрна сцена.

 

"Променяне" с Йоана Буковска

“Променяне” е първият моноспектакъл на Йоана Буковска-Давидова и един от първите театрални спектакли в Европа с добавена реалност. Темата на драматизацията в „Променяне“ - дело на самата Йоана - е именно Актрисата. Актрисата, която има много лица, без никой да познава истински нейното собствено лице. Гледайте на сцената на Драматичен театър днес от 19:30 часа.

 

„(почти) Картини“ в Галерия SARIEV

Галерия SARIEV има удоволствието да представи самостоятелната изложба „(почти) Картини“ на автора на галерията Недко Солаков. Изложбата включва непоказвани пред публика досега живописни творби от 1977-1981 г., създадени в периода, когато Солаков е студент в Националната художествена академия. Изложбата ще бъде под тепетата до 25 октомври 2019 г. в пространството на галерията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?