Концерт събира средства за Коледен купон за сираци

В навечерието на празниците благотворителен концерт ще събира средства за деца, лишени от родителска грижа. Събитието под надслов „От деца за деца – заедно на Коледа“ ще се проведе в събота от 11:30 ч. на сцена „Ядрото“ в Капана. 

През първия ден от уикенда малки и големи ще се забавляват и ще творят в специални коледни работилници. Желаещите ще могат да вземат участие в зумба класа на Пепи Костадинова, Васил Караманлиев ще радва гостите с клоунади, а за финал зрителите ще тананикат и танцуват с Пепа Драгоева.

Тази година в купона на Капана ще се включат и момчетата от Виц Дуели – актьорите Илия Виделинов и Даниел Пеев. Освен, че е любим комик и талантлив артист, Даниел е познат на младата аудитория и като една от звездите в „Гласът на България“.

„Включвам се в концерта, защото наистина искам да направя Коледата на тези деца вълшебна.  Надявам се да видя около сцената на Ядрото още стотици хора с добри сърца, които да се включат в каузата. Всички заедно можем да усмихнем малчуганите, лишени от родителски грижи и да им подарим едно неповторимо преживяване“, каза за „Марица“ Даниел, който ще зарадва почитателите си с песен и няколко забавни вица. 

А най-важна в празника ще бъде ролята на „Коледната Кутия за Мечти“. В нея всеки ще има възможността да пусне избрана от него сума. Събраните средства  ще бъдат предоставени за организирането на коледно парти за децата от дома „ДДЛРГ Княгиня Мария-Луиза“ в Пловдив. Остатъкът от парите ще бъде оползотворен за социални дейности за децата.

Събитието се провежда за втора поредна година и е реализирано от Сдружение „СЕДЕМ АКТ“ заедно със Народна библиотека „Иван Вазов“  , „Молив зад Ухото", „Виц Дуели“ , и Община Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?