Модно ревю потапя пловдивчани във вихъра на 1920-те

С впечатляващите тоалети, които са създали, студентите от „Дизайн на облеклото" към АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" ще подарят на пловдивчани и гости на града едно неповторимо преживяване. Второкурсниците от Катедрата по приложни изкуства ще потопят публиката във вихъра на 20-те години на м.в. днес от 18:00 ч. на втория етаж в Дома на културата „Борис Христов".

Модният спектакъл ще покаже на зрителите най-различни авторски дизайни на дрехи, вдъхновени от стила Ар Деко. За автентичната атмосфера с демонстрация и кратък уъркшоп ще се включат професионалните треньори по танци "Rhythm RACOONS".

Събитието ще привлече десетки модни ентусиасти, аматьори и изтъкнати стилисти. Ще амбицира с красиви произведения и хубава музика. Изложбата „Дизайн на облеклото" ще продължи до 15 декември.

Друго прет-а-порте на академията, което пожъна огромен успех, се проведе през юни тази година. На 24-ти фоайето на Дома на културата „Борис Христов" се превърна в изискан моден подиум за дипломантите от випуск 2019 на АМТИИ.

Седем уникални по рода си колекции зарадваха десетките, дошли да уважат събитието. Сред идеите на момчетата и момичетата присъстваха фолклорни елементи, пера, офис визии и експерименти с различните нюанси на зеленото. 

За професионалното оценяване на студентките тогава се погрижиха доцент Георги Трифонов, доцент Динка Кацарова, доцент Елена Кантарева, директорът на Училището за сценични кадри Емилия Арабаджиева и доцент Галина Лардева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?