Следвайте ни

Жените от тези зодии могат да предсказват бъдещето

Дева

Жените, родени под знака на зодия Дева, умеят да забелязват детайлите, а ако решат да кажат нещо, то ще е само, ако са сигурни в него на 100%. 

Ето защо, ако Девата е казала нещо,  ще бъде така и не трябва да се съмнявате в това. Просто трябва да приемете, че Девите знаят много повече от вас. А ако те не знаят,  няма да говорят за това. 

Скорпион

Представителите на тази зодия обичат да говорят на шега, а след това казаното от тях вземе, че се случи! Всичко това се дължи на огромната им интуиция.

Скорпионите са свикнали да се доверяват само на нея и правят много добре, защото тя никога не ги е подвеждала. И няма да го направи! 

За жените от тази зодия всички хора са като отворена книга. И често страдат заради това, защото понякога наистина искат да бъдат измамени, но това не се получава. 

Риби

Жените, родени под знака на зодия Риби, също са надарени с тази специална дарба. Отстрани може да  изглежда, че говорят невероятни неща, които няма шанс да се сбъднат, но минава време и всичко, което са казали Рибите, става факт. 

Това е просто нереално!

Рибите са свикнали със способностите си да предсказват всякакви събития, близките им също. Тези, които не ги познават, винаги остават много изненадани, пише jenata.blitz.bg.

 

 

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?