Здравко Димитров фаворит за кмет в анкетата на marica.bg

Дани Каназирева изпреварва Славчо Атанасов в надпреварата за балотажа

 

30% от гласувалите читатели на сайта предпочитат сегашният областен управител да поеме кормилото на община Пловдив. На второ място сред предпочитанията се нарежда Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив“ с 19 на сто от гласовете.

 

Нейната кампания в интернет и социалните мрежи е сред най-майсторски направените, затова не е изненада и силната активност на нейните симпатизанти в нета.

 

Трети е човекът на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов, за когото са гласували 14 процента от читателите. Социолозите смятат, че бившият кмет със сигурност ще се класира на балотажа, но към този момент онлайн агитацията се очертава като негова ахилесова пета.

 

13 на сто от участниците в допитването симпатизират на кандидата на БСП Николай Радев. Директорът на Английската гимназия също води далеч по-мощна кампания офлайн, затова електронният вот за него вероятно е по-слаб, отколкото в действителност са неговите избиратели.

С 9 процента на пето място се класира адвокат Георги Колев. Известният адвокат и кандидат на ЗС „Александър Стамболийски“ е една от приятните изненади на изборите със своята интелигентна и добре прицелена агитация и стремежа да предложи собствени решения на наболелите градски проблеми.

6 на сто подкрепят адвокат Атанас Костов от Демократична България. Късното му издигане и недобре координираните действия на предизборния щаб досега му пречат да набере скорост, достойно за потенциала на традиционната десница.

Двукратният олимпийски шампион Николай Бухалов се ползва с доверието на 4% от включилите се в анкетата на Marica.bg.

Последен в класирането е кандидатът за кмет на „Воля“ Николай Цветков, който събира вота на 3 на сто от читателите.

За кого ще гласувате на кметските избори?

30% - Здравко Димитров (ГЕРБ)

14% - Славчо Атанасов (НФСБ)

19% - Дани Каназирева (Съюз за Пловдив)

13% - Николай Радев (БСП)

6% - Атанас Костов (Демократична България)

4% - Николай Бухалов (Кауза Пловдив)

9% - Георги Колев (ЗС "Александър Стамболийски")

3% - Никола Цветков (Воля)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?