Здравко Димитров: Пловдив ще остане град с дясно управление

Пловдив ще остане град с дясно управление, защото пловдивчани са интелигентни хора и ще направят верния избор за предстоящия вот. Това  заяви при участието си в предаването „Беновска пита” по Канал 3 кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров


„Имах много срещи с граждани, с бизнеса, с работници, синдикати. На хората не им е безразлично кой ще спечели изборите. Пловдивчани искат решения на проблемите, администрацията да работи в полза на бизнеса. Искат да има чуваемост и прозрачност”, заяви Димитров.
„Чистият въздух, питейната вода, ясли и детски градини, са нещата, които вълнуват най-много хората. Ще се съберем след изборите с моите основни опоненти да начертаем бъдещето на Пловдив за 15-20 години”, заяви още кандидатът за кмет на ГЕРБ.
Той отбеляза, че Пловдив се разви правилно и добре за последните 8 години при управлението на ГЕРБ, спрямо четирите години при кмета Славчо Атанасов, управлявал заедно с БСП.
Здравко Димитров подчерта, че трябва да се надгражда постигнатото от дясното управление в Пловдив.
На въпрос какво би променил, когато стане кмет, кандидатът на ГЕРБ посочи на първо място оттношението на администрацията към гражданите. „Трябва да има по-голяма чуваемост към хората, на следващо място – да се вземат мерки за трафика, който е ужасен. Ако го оставиме така, ще блокираме града. Трябва да имаме зелена вълна, кръстовища на две нива, да се изведе трафик извън града, като се довърши Околовръстното шосе”, продължи Димитров.


И съобши, че в началото на следващата седмица премиерът Бойко Борисов ще дойде в Пловдив за откриването на поредния участък от Околовръстното.


Предстои и откриването на завод за фарове на автомобилен гигант в индустриална зона Куклен.
Димитров обеща задължително да направи ревизия на състоянието на общинската хазна. „Трябва да е ясно върху какво стъпваме. Със сигурност трябва да се увеличи събираемостта на данъците”, каза още Димитров.


Той отново подчерта, че иска да осигури добри условия за бизнес, за да дойдат инвеститори, които да създадат бизнес с добавена стойност, който може да дава и по-високи заплати на пловдивчани.
„Да направим Пловдив по-добър град”, призова на финала Здравко Димитров, посочвайки мотива да се кандидатира като кмет.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?