Следвайте ни

Екрем Зейнур е новият председател на ОбС в Минерални бани

Първото си заседание за този мандат проведе вчера новоизбрания ​общински съвет в Минерални бани .

То бе свикано от областния управител д-р Стефка Здравкова, която също 
Областният управител приветства новоизбраните общински съветници, кмета на общината и кметовете на кметства за новия им мандат и им пожела ползотворна работа, диалог и съгласие в името на общината.  "Като представител на държавата ще продължа да подкрепям всяко действие на местната власт, което е полезно и градивно. В мое лице ще имате партньор, на чиято помощ можете да разчитате“, каза Здравкова.
Клетва в заседателната зала положиха преизбраният кмет на Минерални бани Мюмюн Искендер от ДПС, новите 13 общински съветници и кметовете на населени места.

Председателят на Общинската избирателна комисия в Минерални бани Мария Христова връчи удостоверенията им.


На заседанието бе избран председател на местния парламент. Сесията бе ръководена от най-възрастният общински съветник Авни Алтъпармак от ДПС. С 10 гласа бе избран  Екрем Зейнур.

"През последните два мандата свършихме много полезна работа за община Минерални бани, надявам се, че през този трети мандат няма да можем да свършим всичко, но ще продължим в същата посока. То и в това е смисълът - развитието на общината да не прекъсва никога", каза в словото си кметът Мюмюн Искендер.

Делян Аврамов

Редактор-репортер екип „общество“

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Анкета

За какъв град трябва да работи новият кмет на Хасково?