Следвайте ни

Полицията издирва 18-годишен от Пловдивско

Полицията издирва 18-годишния Мартин Пенчев Шахънски. Той е изтърпявал присъда за кражба от 2 години и 9 месеца в затворническо общежитие от открит тип над гр. Смолян.

Сигналът, че е избягал е подаден в 6.30 ч., но бягството е направено доста по-рано през нощта. Младежът е от село Калояново, Пловдивско.

Стар познайник на полицията за кражби и грабежи, съобщиха запознати със случая. Мартин е обявен за общодържавно издирване. Висок е 186 см, с нормално телосложение, кестенява коса, продълговато лице, правилен нос, кафяви очи и татуировки с надписи на ръцете.

Няма данни да проявява агресия. Гражданите, които имат допълнителна информация за издирвания или са го забелязали, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото РУ. Анонимността им е гарантирана, заявяват от полицията.


 

Петя Гайдарова

Кореспондент Смолян екип "регион"

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?