Следвайте ни

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Стамболийски

Георги Мараджиев провери ремонтните дейности по пътя Стамболийски - Триводици

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев провери хода на ремонтните дейности на пътя Стамболийски – Триводици.

Ремонтът на тази отсечка е чакан от хората повече от 20 години.Мараджиев припомни, че за този път и за ремонта на пътяСтамболийски-Йоаким Груево Общината е спечелила проект на стойност 4,3милиона лева. По думите му следващата седмица официално ще бъде откритизцяло ремонтираният път за Йоаким Груево. По време на огледа на пътя за Триводици Мараджиев разбра, че ремонтът върви в сроковете, които създадени по проекта.

Оказа се, че в момента фирмата изпълнител фризоваасфалтовата настилка и се донасипват участъците за уширението на пътя,който ще е 7 метра. Беше му обяснено, че след това ще мине рециклатор,който ще смели чакъла и на следващия етап ще се вкара специален цимент,който ще циментира основата.

Полученият слой ще е 25 сантиметра и щеслужи за заздравяване на пътя, като по този начин ще се гарантирадългогодишното добро състояние на шосето. От фирмата изпълнителуточниха, че след циментирането на основата ще се пристъпи къмполагането на двата пласта асфалт.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?