Следвайте ни

Съперникът на Кобрата с важно разкритие преди боя им утре

Райдъл Букър коментира предстоящия си сблъсък с Кубрат Пулев в неделната утрин българско време и призна, че се учи от бившия световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа. 38-годишният американски боксьор има 26 победи и 2 загуби на ринга, като през 2005 година е вкаран в затвора, където остава до 2017 година. След излизането си на свобода се завръща на ринга и записва 5 мача, от които 4 победи.

"Всички знаят моята история – бях в затвора 12 години. От две години обаче съм много активен. Този бой идва във възможно най-добрия за мен момент. Бях в лагера на Усик, след това бях в този на Уайлдър, така че бях доста зает. Помагал съм на най-добрите. Сега работя с Антъни Джошуа. Говорим си, аз уча него, той учи от мен", заяви Букър.

"В бокса съм от 31 години и ще разчитам на своя опит. Не мога да кажа какво точно ще ми е нужно за победа, всеки има свой собствен талант. Той не се е бил с толкова лек боксьор. Аз съм бърз и подвижен. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за пример, както и на треньора ми, но той няма този атлетизъм. Ще оставя талантът ми да говори вместо мен. Благодаря на отбора, на всички, които ме подкрепят. Те са запознати с моята история. Няма значение какви са предизвикателствата, ако работиш здраво, може да постигнеш всичко", завърши съперникът на Кубрат Пулев

Юлиян Ангелов

Ръководител екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?