Адско задръстване в Пловдив, вижте как да го избегнете ВИДЕО

Ако имате работа за вършене из града, гледайте да я приключите до 19.30 тази вечер. Освен, ако не искате да попаднете в адските задръствания, които ще се получат след мача на Ботев Пловдив в Коматево с Етър.

Причината? Феновете на Ботев Пловдив организират автошествие, с което да протестират срещу опитите Колежа да бъде отделен от клуба.

Маршрутът е от "Футболен комплекс Ботев 1912" до стадион "Христо Ботев". Колоната ще потегли от Коматево около 19.30 часа.

От полицията информираха, че са взели всички необходими мерки за охрана на мероприятието.

Ако не сте от Ботев, и не ви се седи в задръстване, внимателно разгледайте маршрута на шествието. Неговата дължина е 12.6 километра и при очаквана средна скорост 10 км/ч, е вероятно продължителността му да е малко над един час.

Около района на стадион "Христо Ботев" проблемите с трафика ще продължат поне още половин по предварителни изчисления.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив прави важни уточнения преди автошествието довечера: 

1. След края на срещата между Ботев и Етър се групираме и тръгваме от калния паркинг ( сборният пункт за екскурзията за финала).
2. Ще има водеща кола със специални светлини (сирени). Молим всички да карат след нея.

3. За да се отличаваме от движението по пътя, молим всички шофьори да вземат от вкъщи шалове или знамена, с които да обозначат колите си. Призоваваме и за отговорно отношение към артикулите. Също така нека всички шофьори да включат аварийните си светлини по време на автошествието.

4. Призоваваме всички шофьори да пазят дистанция от другите автомобили и да шофират разумно и отговорно.

Скъпи ботевисти, довечера трябва да покажем с действия, че наистина ни боли за Колежа. Нито дъждът, нито каквото и да е не трябва да ни спре. 

Очакваме Ви!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?