Хебър ще гони 3 точки в Ловеч

Янко Ангелов се върна в групата след изтърпяно наказание

Футболистите на Хебър ще направят максимално усилие за да завършат позитивно календарната 2019-та година.

В последния си мач преди коледната ваканция пазарджиклии гостуват на аутсайдерът Спартак(Плевен), който на старта на настоящото първенство във Втора лига надиграха с 3:0 у дома.

Този път мачът ще се играе на градския стадион в Ловеч, където плевенчани посрещат съперниците си.

Oчаквано в автобуса на Хебър за режима в Ловеч не се качиха трайно контузените и болни Георги Недялков, Георги Андонов, Атанас Велев и Георги Каракашев, както и наказаните след мача с Локо(Сф) Анди Краев и Веселин Марчев.

Малка утеха за треньорът Николай Митов е завръщането сред 18-те на капитана Янко Ангелов, който изтърпя наказание от 1 среща.

Заради кадровите проблеми в отбора групата на хебърци за мача в Ловеч бе допълнена с юношите Богомил Божуркин и Даниел Кадьов.

"Отиваме в Ловеч за победа. Говорихме през седмицата с момчетата, че подценяване на противника не бива да има, защото някои отбори вече се опариха от това. Ако покажем истинските си възможности ще зарадваме феновете си с победа в последния ни мач за годината", изрази надеждите си след заключителната тренировка на пазарджишка земя наставникът на хебърци Николай Митов. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?