Кадрил в Ботев: Дават властта на Караславов, петима аут

Голям кадрил се заформя в Ботев преди края на есенния дял от първенството. Оперативната власт в Коматево ще бъде дадена на Асен Караславов. Новината съобщи за "Марица" членът на клубната управа Ангел Палийски. Асеновградчанинът, популярен с прозвището Молива, ще бъде натоварен с функциите на досегашния изпълнителен директор Иван Йотков, чиято оставка бе приета. Припомняме, че Караславов бе върнат преди месец в клуба, след като бе натирен в края на май.

Освен Йотков още четирима ще бъдат освободени. Стефан Попов, който се е водел ПР, също вече не е служител на клуба. Основната задача на Попов беше да следи за паметни дати в историята на Ботев и рождени дни на легенди на клуба, разкриват колегите от Пловдивнюз.

Третият, който вече не е служител на клуба, е Тодор Шаранков. Той обслужваше фен магазина, но в един момент се оказа, че е и управител на базата в Коматево.

В близките дни от Ботев ще бъде освободен и Костадин Йорданов. Той се водеше финансов консултант, но финансовото състояние не се е подобрило.

Ботев ще се раздели и с дългогодишния си пресаташе Митко Лишев, който всъщност по времето на Желко Петрович бе тиммениджър. Той е отпуск от 20 дни.

Така със заплатите на Адалберт Зафиров, Желко Петрович (на Феро заплатата е в пъти по-малка), както и на 3-мата привлечени от него играчи и на въпросните служители на администрацията, Ботев може да си позволи поне две-три класни попълнения, без да има надвишаване на бюджета.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?