Оперираха ас на Локо, аут е за Разград

Неприятна новина дойде за старши треньора на Локомотив Бруно Акрапович преди гостуването на Лудогорец. Утре черно-белите излизат в Разград в опит да намалят аванса на домакините във временното класиране. Шампионите са лидер с шест точки пред пловдивчани. При успех на железничарите в Делиормана те ще стопят разликата до три пункта и ще имат предимство в преките срещи, тъй като сблъсъкът на Лаута завърши 1:1.
Акрапович обаче ще бъде много затруднен при окомплектоването на защитата, тъй като няма да може да използва лидерът в отбраната Стивън Езе. Бившият нигерийски национал ще остане в Пловдив не защото със сигурност напуска Лаута след края на есенния дял от първенството, а защото се е подложил на операция. Вчера той е излязъл от болницата и са му извадили конците, което означава, че няма да пътува за Разград. Интервенцията не е била тежка, но може да се окаже, че любимецът на агитката е изиграл последния си мач с черно-бялата фланелка при победата над Ботев (Враца).
Самият Стивън Езе отправи многозначително послание към привържениците на Локо от профила си в социалната мрежа Инстаграм. Мнозина разтълкуваха посланието на Езе като своеобразно сбогуване с феновете. "Цялата ми любов за най-великите фенове на света. Завинаги в моето сърце", написа нигериецът.
Черно-белите тръгват днес сутринта за Разград, където ще имат тренировка вечерта. Двубоя ще ръководи варненският рефер Драгомир Драганов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?