Децата на Локо с бронз от турнир в Сандански

Децата на Локомотив от набор 2007 спечелиха бронзовите медали на турнира SPS Сандански Къп 2018. В спора за третото място възпитаниците на треньора Аян Садъков-младши пречупиха след дузпи Верея (Стара Загора). В редовното време двата тима завършиха наравно 1:1 и трябваше да определят победител след изпълнение на наказателни удари. Освен третото място, с индивидуална награда се окичи и футболиста на Локомотив Александър Карталов. Той стана голмайстор на турнира със своите 12 попадения.

Карталов бе награден от бившия нападател на Локо Владислав Златинов (Малкия Кройф). Топеца, както още е известен подвизавалият се три сезона на Лаута техничар бе сред любимците на черно-бялата агитка, заради решителният гол срещу ЦСКА през пролетта на 2006 г. и в градското дерби с Ботев при погрома над канарчетата с 4:0 на Лаута през есента на следващата година.

На турнира участие взеха и двата отбора при набор 2007. Локомотив-2 отпадна в груповата фаза след поражения от Монтана, Арес и Беласица. Локомотив-1 завърши на второ място в своята група след разгромни победи над Спортист (Своге) и Арес, и загуба от Нефтохимик.

На 1/4-финалите "черно-белите" срещнаха Беласица. Момчетата на Аян Садъков-младши надвиха с 2:1 "комитите" и се класираха за полуфиналите на надпреварата. В спора за финала Локомотив-1 отстъпи на Нефтохимик с 1:2 след равностоен мач на градския стадион в Сандански. Така се стигна до двубоя с Верея (Стара Загора) за бронзовите медали при набор 2007. Срещата завърши 1:1 в редовното време, като след дузпи Локомотив-1 грабна третото място в надпреварата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?