Треньорът на хебърци: И Добруджа надскочи себе си

"Както всички мачове досега, отборът от другата страна надскача себе си. Играем срещу много мобилизирани отбори. Трябва да свикнем и да си набием в главата, че трябва да дадем повече от себе си, за да не се стига до такива мачове".

Това заяви треньорът на ВК Хебър Атанас Петров след поредната петгеймова победа на отбора от Пазарджик.

"Започнахме с колеблив сервис. Те играха с добро посрещане. Иван Станев е много силен. Надиграха ни на мрежата. Непредизвиканите грешки бяха разликата в първите две части. В първата част ние имаме 12 грешки, а във втората те имат само две. След това противникът малко намали темпото и почна да бъркат. Отборът им щеше да изглежда по-добре с Жулиен. Не намерихме правилната позиция на защита. Има много теми за размисъл след този мач", коментира треньорът на Хебър Атанас Петров.

"Добруджа ни затрудни със сервис. Разликата беше, че не бяхме готови да играем срещу много агресивен сервис. А трябва да сме готови. Говорихме с Георги Братоев за проблемите и начина, по който да ги решим. Агонцев по нищо не отстъпва на Братоев, разликата е, че те имат различно подаване като тайминг. Търсих промяна в топките, за да могат да заиграят нашите нападатели, той беше в основата на победата", завърши Петров.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?